de beste vetverbranders

De beste vetverbranders om te nemen

In deze tijd lijkt het soms of je overal vet van aanmaakt. Om je een beetje te helpen zijn er zoiets als vetverbranders. Supplementen die bijdragen aan het verbranden van opgeslagen vetten in het lichaam. De vetverbranders zorgen voor een betere stofwisseling. Overtollig vetten worden op deze manier beter afgevoerd omdat ze sneller worden omgezet. Het klinkt misschien als een magische pil, maar die werkt echter alleen bij een goede voeding en genoeg beweging. De magie heb je dus zelf in handen. Lees verder “De beste vetverbranders om te nemen”

charcoal tandpasta

Charcoal tandpasta: waarom werkt dit zo goed?

Dat het poetsen van tanden werkt is op vele manieren bewezen. Doordat we eten, drinken en ademen met onze mond worden onze tanden aan een hoop schadelijke stoffen blootgesteld. Oxidatie via zuurstof en slechte stoffen zoals suiker via eten en drinken.

Ons gebit kan zonder bescherming hierdoor flink achteruit gaan. Het gebruik van tandpasta speelt daarbij een grote positieve rol. Sinds kort is er een nieuwe speler op de markt, charcoal tandpasta. Is dit hetzelfde als normale tandpasta of is dit iets totaal anders? Wij nemen je graag mee in de wereld van houtskool tandpasta. Lees verder “Charcoal tandpasta: waarom werkt dit zo goed?”

Hoe gebruik je kokosolie het best in je haarroutine?

Heb jij ook weleens gehoord over de wonderen van kokosolie voor jouw haar? Van deze olie wordt jouw haar niet alleen heerlijk zacht, ook geniet je van een gezonde bos haar. Wil je weten hoe jij het beste deze olie kunt gebruiken in jouw haarroutine? Lees dan gauw verder. In dit artikel lees je hoe je kokosolie het beste kunt gebruiken en kunt opnemen in jouw haarroutine. Lees verder “Hoe gebruik je kokosolie het best in je haarroutine?”

hoeveel water drinken

Hoeveel water kan je best per dag drinken?

Water is onmisbaar in ons leven. Er wordt geschat dat een mens in normale omstandigheden ongeveer honderd uur zonder kan. Omgerekend zijn dat drie a vier dagen. Het lichaam bestaat voor 60 a 65 procent uit water. Dit is nodig om onze cellen te kunnen laten functioneren. Het heeft daarnaast als functie om de gewrichten te smeren en spoelen te houden. Het reguleert de temperatuur en zorgt voor de afscheiding van afvalstoffen. Een essentieel onderdeel in ons leven. Lees verder “Hoeveel water kan je best per dag drinken?”

organic huidproducten merken

Onze 3 favoriete organic huidproductmerken

Dagelijks smeren vrouwen, en steeds meer mannen, behoorlijk wat verzorgingsproducten op hun gezicht en lichaam. Er vanuit gaande dat je dagelijks gemiddeld 12 huidverzorgingsproducten gebruikt, betekent dit dat er 185 chemicaliën zich een weg banen naar je bloedbaan. Maar liefst 60% hiervan worden door je huid geabsorbeerd, ongelooflijk!

Deze chemicaliën worden gelinkt aan huidallergieën, irritaties, hormonale verstoringen en verminderde immuniteit en leverfunctie. Reden genoeg dus om over te stappen op organic huidverzorging. We zetten graag onze 3 favoriete organic huidproductmerken op een rijtje. Lees verder “Onze 3 favoriete organic huidproductmerken”

mondmasker reinigen

Hoe reinig je het best een mondmasker?

Omdat we allemaal verplicht zijn om in België een mondmasker te dragen is het handig om te weten hoe je dit mondmasker grondig kan reinigen. Alleen als je mondkapje regelmatig goed gereinigd wordt, kan je genieten van optimale hygiëne. Een beetje zoals het met je handen gaat: genoeg je handen wassen is cruciaal om een goede hygiëne van de handen te garanderen. Geen idee hoe je je mondkapje moet wassen? We geven je enkele tips! Lees verder “Hoe reinig je het best een mondmasker?”

Handen wassen

Handen wassen: hoe moet je nu eigenlijk écht je handen wassen?

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het nut van handen wassen nog duidelijker geworden. Praktische elke instantie geeft aan dat je handen één van de grootste verspreiders van bacteriën kunnen zijn. Een goede hygiëne van je handen is dus niet alleen goed voor jezelf. Je omgeving heeft hier ook erg veel baat bij. Veel mensen wassen hun handen helaas nog steeds niet zoals het daadwerkelijk hoort. Hoe was je je handen het best en wanneer moet je je handen wassen? Wat kan je doen als je bijvoorbeeld niet in de buurt bent van schoon water? Lees verder “Handen wassen: hoe moet je nu eigenlijk écht je handen wassen?”

stoppen met roken

Waarom je nu écht wel moet stoppen met roken

Roken geldt als de grootste verslaving in de westerse wereld. Daarnaast geldt deze verslaving als de grootste doodoorzaak bij jonge mensen. De kanker die wordt veroorzaakt door het roken is hierbij de grootste boosdoener. Iemand die stopt met roken kan zijn levensverwachting echter enorm laten stijgen. Wij geven je naast deze voor de hand liggende gezondheidsreden nog vijf andere voordelen van het stoppen met roken. Lees verder “Waarom je nu écht wel moet stoppen met roken”