Tarot Reading

Hoe werkt een tarot legging?

Een dagkaart tarot betekent simpelweg dat je elke dag een tarotkaart trekt, vaak met een vraag over de energie van de dag. Meestal wordt de dagkaart aan het begin van de dag getrokken, maar in de avond kan ook. Het verschil is dat als je ’s ochtends de kaart trekt je er de hele dag bij stil kunt staan of een intentie kunt zetten naar aanleiding van de kaart. Als je pas ’s avonds een kaart trekt dan kun je de kaart meer als reflectie gebruiken over wat de dag je heeft gebracht. Een dagkaart tarot kan ook voor je getrokken worden door iemand anders als je dat wilt.

De Grote en Kleine Arcana van de tarot

Hoe werkt een tarot leggingVoor beginnende tarotlezers is het fijn de kaarten eerst te leren kennen, zeker als je de kaarten elke dag gaat gebruiken. Na een tijdje kun je merken dat bepaalde kaarten steeds terugkomen in je legging. Een gemiddeld tarotdeck bestaat uit 22 Grote Arcana kaarten en 56 Kleine Arcana kaarten. De Kleine Arcana is opgedeeld in pentakels, zwaarden, wanden en bekers. Ondanks dat elk van de 78 kaarten een vaststaande betekenis heeft, is tarot ook een heel mooi hulpmiddel om je intuïtie te oefenen en te versterken. Zeker als je de kaarten voor jezelf legt, kun je hun betekenis meteen interpreteren aan de hand van wat je in je leven ervaart. Het is altijd belangrijk een kaart eerst intuïtief te interpreteren, voordat je de betekenis gaat opzoeken.

Professionals

Tarot kaarten leggen kan een heel fijn middel zijn om jezelf beter te leren begrijpen, maar zelfs voor de geoefende tarot lezer kan het fijn zijn een tarot reading te ontvangen van iemand anders. Dit kan bevestiging of een nieuw perspectief brengen, dat je zelf misschien over het hoofd hebt gezien. Voor een beginnend tarot lezer is het heel fijn om af en toe een lezing te ontvangen, om het goede voorbeeld te krijgen.

Gepubliceerd door

Family Sponge

De berichten gepubliceerd onder de auteur "Family Sponge" zijn collaboratieve artikels, geschreven door onze redactieleden en goedgekeurd door onze eindredacteur Els.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.