thuisworkout

Mijn 3 favoriete online work-out video kanalen op YouTube

Met deze coronacrisis ligt de focus vooral op handen wassen en het dragen van mondmaskers – maar bewegen is òòk cruciaal om zowel je fysieke gezondheid als je mentale gezondheid op orde te houden. Ikzelf gebruik graag YouTube video’s om thuisworkouts te doen. Ze zijn vaak relatief simpel; en je hebt meestal niet meer nodig dan een simpel yogamatje. Simpel = goed als het op thuis-workouts aankomt.

Hieronder toon ik je mijn drie favoriete online workout videokanalen op YouTube.

Blogilates

Al 11 jaar op YouTube en nog steeds absoluut geweldig! Met meer dan 100.000 views op bijna alle workouts weet je dat je er dus niet alleen voorstaat!

Tone it up

Een superleuk en high-paced kanaal voor vrouwen die graag een stevige workout doen op de mat. Vaak met gewichten, dus die moet je wel voorzien! Ik vind de muziek ook altijd superleuk!

FitnessBlender

Een prachtig kanaal gerund door een superleuk koppel. Meer dan zes miljoen abonnees en altijd simpel en positief. Zeker een aanrader voor de échte beginner!

Veel workoutplezier!

Gepubliceerd door

Family Sponge

De berichten gepubliceerd onder de auteur "Family Sponge" zijn collaboratieve artikels, geschreven door onze redactieleden en goedgekeurd door onze eindredacteur Els.

Eén reactie op “Mijn 3 favoriete online work-out video kanalen op YouTube

  1. Ik heb dit ook ontdekt tijdens de coronapandemie, en heb er idd ook echt van genoten. Ik ga blijven voortdoen met thuisworkouts!! Goeie tips ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.